't Hof van Beke

    • Cava met degustatiehapje van de chef
    • ***
    • Gravad lax van wilde Ierse zalm
    • of
    • artisanale garnaalkroketten
    • of
    • Traag gegaarde kalfsfilet met tonijnmayonaise en kruidig broodkrokantje
    • ***
    • Soep van de chef
    • ***
    • Côte à l'os met verse frietjes en
    • saus naar keuze
    • of
    • Gebakken rug van kabeljauw met langoustines
    • ***
    • Dessertbord van de chef
    • ***
    • Koffie met versnaperingen

    • Aangepaste wijnen en/of waters inbegrepen.


  • € €52.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Palingfestival
vrijdag 16/11 start 12u en 19u – en zaterdag 17/11 start 12u.

    • Huisgemaakte Bisque van Grijze Garnalen
    • ***
    • Palingbuffet à volonté
    • ***
    • Dessert 't Hof van Beke


    • Incl. aangepaste wijnen en water tijdens de maaltijd.


  • € €40.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Business Lunch

    • Amuse gueule
    • ***
    • Soep/ voorgerecht
    • (of dame blanche voor dessert)
    • ***
    • Hoofdgerecht
    • ***
    • Koffie
    • ***
    • 1 glas wijn/water inbegrepen


  • € €19.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Traiteur
2018

    • Traiteur 2018

    • -Tongrolletjes, preisaus met julienne van groentjes
    • -Terrine van ganzenlever met uienconfituur en brioche
    • -Trio van wildpastei met nootjes en frisse salade

    • -Kreeftensoep
    • -Pompoensoep

    • -Gegrilde chateau briand met foie gras-saus
    • -Varkenshaasfilet met rode port-saus
    • Vleesgerechten worden geserveerd met warme seizoen groenten en kroketten
    • -Zalm met witte wijnsaus en krielaardappelen

    • -Appeltaart
    • -Vers fruit
    • -Crêpe Suzette
    • Bij bestellingen per 2 personen, 1 fles cava gratis
    • Gelieve uw bestelling ten laatste een week op voorhand te plaatsen




  • € 28.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.


    • Doorlopend open

    • vanaf 12u

    • donderdag

    • Vrijdag

    • zaterdag en  

    • zondag 

    • Iedereen welkom!!




  • € per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu de Lieve oktober/november
vanaf 15 oktober 2018


    • Glaasje cava met degustatiehapje van de chef
    • (Champagne suppl. € 5.00)
    • Kabeljauwhaasje met gedroogde chorizo, blanke botersaus
    • ***
    • Soep van de dag
    • ***
    • Fazantfilet Brabançonne, mengeling van seizoengroenten, calvadossaus
    • ***
    • Mousse van frambozen met rode vruchtencoulis
    • ***
    • Koffie met versnaperingen
    • ***
    • Aangepaste wijnen en/of waters inbegrepen


  • € € 49.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Wild menu
15 oktober 2018

    • Glaasje cava met degustatiehapje van de chef
    • ***
    • Gebakken wilde zeebaarsfilet met champagnesaus, ravioli van bospaddenstoelen
    • ***
    • Consommé van fazant met kruidenpannenkoek
    • ***
    • Gegrilde hertenkalf met rode portosaus, mengeling van bospaddenstoelen, soufflé met truffels
    • ***
    • dessertbord van de chef
    • ***
    • koffie met versnaperingen
    • Aangepaste wijnen en/of waters inbegrepen
    • Menu wordt per tafel geserveerd


  • € €59.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.
indexImage

Bosstraat 1
9930 Zomergem
tel.: 09/335 32 60

Open: do & zo
vanaf 12u00 tot 20u30.
Vr & za vanaf 12u00 tot 21u00.