't Hof van Beke

    • Cava met degustatiehapje van de chef
    • ***
    • Gravad lax van wilde Ierse zalm
    • of
    • artisanale garnaalkroketten
    • of
    • Traag gegaarde kalfsfilet met tonijnmayonaise en kruidig broodkrokantje
    • ***
    • Soep van de chef
    • ***
    • Côte à l'os met verse frietjes en
    • saus naar keuze
    • of
    • Gebakken rug van kabeljauw met langoustines
    • ***
    • Dessertbord van de chef
    • ***
    • Koffie met versnaperingen

    • Aangepaste wijnen en/of waters inbegrepen.


  • € 52.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Palingfestival
vrijdag 16/11 start 12u en 19u – en zaterdag 17/11 start 12u.

    • Huisgemaakte Bisque van Grijze Garnalen
    • ***
    • Palingbuffet à volonté
    • ***
    • Dessert 't Hof van Beke


    • Incl. aangepaste wijnen en water tijdens de maaltijd.


  • € 40.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Business Lunch

    • Amuse gueule
    • ***
    • Soep/ voorgerecht
    • (of dame blanche voor dessert)
    • ***
    • Hoofdgerecht
    • ***
    • Koffie
    • ***
    • 1 glas wijn/water inbegrepen


  • € 19.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Traiteur
2018/2019

    • Traiteur 2019

    • -Tongrolletjes, preisaus met julienne van groentjes
    • -Trio van wildpastei met nootjes en frisse salade

    • -Kreeftensoep
    • -Pompoensoep

    • -Gegrilde chateau briand met foie gras-saus
    • -Varkenshaasfilet met rode port-saus
    • Vleesgerechten worden geserveerd met warme seizoen groenten en kroketten
    • -Zalm met witte wijnsaus en krielaardappelen

    • -Appeltaart
    • -Vers fruit
    • -Crêpe Suzette
    • Bij bestellingen per 2 personen, 1 fles cava gratis
    • Gelieve uw bestelling ten laatste een week op voorhand te plaatsen




  • € 28.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.


    • Doorlopend open

    • vanaf 12u

    • donderdag

    • Vrijdag

    • zaterdag en  

    • zondag 

    • Iedereen welkom!!




  • € per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Menu de Lieve oktober/november
vanaf 15 oktober 2018


    • Glaasje cava met degustatiehapje van de chef
    • (Champagne suppl. € 5.00)
    • Kabeljauwhaasje met gedroogde chorizo, blanke botersaus
    • ***
    • Soep van de dag
    • ***
    • Fazantfilet Brabançonne, mengeling van seizoengroenten, calvadossaus
    • ***
    • Mousse van frambozen met rode vruchtencoulis
    • ***
    • Koffie met versnaperingen
    • ***
    • Aangepaste wijnen en/of waters inbegrepen


  • € 49.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Wild menu
15 oktober 2018

    • Glaasje cava met degustatiehapje van de chef
    • ***
    • Gebakken wilde zeebaarsfilet met champagnesaus, ravioli van bospaddenstoelen
    • ***
    • Consommé van fazant met kruidenpannenkoek
    • ***
    • Gegrilde hertenkalf met rode portosaus, mengeling van bospaddenstoelen, soufflé met truffels
    • ***
    • dessertbord van de chef
    • ***
    • koffie met versnaperingen
    • Aangepaste wijnen en/of waters inbegrepen
    • Menu wordt per tafel geserveerd


  • € 59.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Stunt Menu
Enkel te verkrijgen op Donderdag, vrijdag, zaterdagmiddag en zondagavond.

    • Glaasje cava met degustatie van de chef
    • ***
    • Scampi/risotto/currysaus
    • ***
    • Soep
    • ***
    • Chateaubriand/mengeling van winterse groenten/soufflé
    • ***
    • Dessertbord van de chef
    • ***
    • koffie met versnapering
    • Aangepaste wijnen en/of waters inbegrepen
    • Menu wordt per tafel geserveerd


  • € 35.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Kerstavond
kerstavond

    • Glaasje cava met degustatiehapje van de chef
    • ***
    • Zonnevis/julienne groentjes/langoustinesaus
    • ***
    • Vissoepje met hand gepelde grijze garnalen en lookcrotons
    • ***
    • Geflambeerde kwartelfilet/cappuccino van champignons
    • ***
    • Perensorbet
    • ***
    • Gegrilde ossenhaas/gekarameliseerde witloof/foie gras saus
    • ***
    • Dessertbord van de chef
    • ***
    • Koffie met versnapering
    • Aangepaste wijnen en/of waters inbegrepen
    • Menu wordt per tafel geserveerd


  • € 69.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.

Kerstdagmenu
kerstdag

    • Glaasje cava met degustatiehapje van de chef
    • ***
    • Zonnevis/julienne groentjes/langoustinesaus
    • ***
    • gegrilde ossenhaas/gekarameliseerde witloof/foie gras saus
    • ***
    • Dessertbord van de chef
    • ***
    • Koffie met versnapering
    • Aangepast wijnen en/of waters inbegrepen
    • Menu wordt per tafel geserveerd


  • € 59.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.
  • Alleen in de middag te verkrijgen, in de avond zijn we gesloten.

Oudejaarsavond menu
oudejaarsavond

    • Glaasje Cava met degustatiehapje van de chef
    • ***
    • Praliné van ganzenlever/chutney van appel/ajuinconfituur/brioche
    • ***
    • Consommé van fazant met fijne garnituur
    • ***
    • Roulade van staartvis/breydelham/prei/sabayon
    • ***
    • champagnesorbet
    • ***
    • Gegrilde hertenkalf/shitakis/truffelsoufflé/bordelaisesaus
    • ***
    • Dessertbord 2018
    • ***
    • Koffie met versnapering
    • ***
    • Glaasje champagne op middernacht
    • Aangepaste wijnen en/of waters inbegrepen


  • € 120.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.
  • Graag op tijd aanwezig zijn want we beginnen om stipt 19u15 met het doorgeven van de menu zodat we om 12u allen samen kunnen klinken op oud naar nieuw.

    Dans en vermaak met DJ Zenza en drank all-in tot 4u.( pils, witte en rode wijn, waters, fr

Nieuwjaarsdagmenu
1 januari 2019

    • Glaasje cava met degustatiehapje van de chef
    • ***
    • Praliné van ganzenlever/chutney van appel/ajuinconfituur/brioche
    • ***
    • consommé van fazant met fijne garnituur
    • ***
    • Gegrilde hertenkalf/shitakis/truffelsoufflé/bordelaisesaus
    • ***
    • Dessertbord 2019
    • ***
    • Koffie met versnapering
    • Aangepaste wijnen en/of waters inbegrepen
    • Menu wordt per tafel geserveerd


  • € 59.00 per persoon
  • Menu wordt per tafel geserveerd.
  • Alleen in de middag te verkrijgen, in de avond zijn we gesloten.

indexImage

Bosstraat 1
9930 Zomergem
tel.: 09/335 32 60

Open: do & zo
vanaf 12u00 tot 20u30.
Vr & za vanaf 12u00 tot 21u00.